Продължете към съдържанието

Водолазен курс „Морски тюлени“

Водолазен курс „Морски тюлени“ с инструктор военен водолаз Найден Недев

Водолазният курс “Морски тюлени“ e вашият избор да подобрите водолазните си умения, да се запознаете с плуването под вода, като използвате целолицева маска от най-висок клас Dreger “Panorama Nova“, също и да опитате какво е чувството да  се гмуркаш със сух костюм.

Тази водолазна програма е разработена от военен водолаз Найден Недев и в нея има упражнения и водолазни планировки, използвани във военноморските сили и по-специално в Аварийно Спасителните Отряди.

Всеки любопитен водолаз без значение дали е начинаещ, напреднал или инструктор може да се запише в курса, който протича в рамките на 4 учебни часа, от които 2 часа теория и 2 часа практически упражнения в басейн. Подхода към обучаемите е индивидуален и максималната бройка на курсистите е двама на сесия.

Както военните водолази ще плувате с целолицева маска и сух костюм, ще подобрите вашата плаваемост, ще научите специфични умения за планиране на водолазното спускане,  също и какви са методите за претърсване на подводни райони, използвани от професионалистите – и още няколко полезни умения и съвети за правилна водолазна дейност.

Водолазният курс “Морски тюлени“ се провежда в море при подходящи условия и в басейн. Водолазният ни център в Созопол използва басейна на училището“ Св. Св. Кирил и Методи“. Водолазният курс се провежда и в град София, като наш домакин е плувният комплекс “Дианабад“

След курса всеки участник ще получи сертификата “Морски тюлен“, издаден лично от военния водолаз Найден Недев, но по-ценното са знанията и уменията, които е придобил и бъдещото им прилагане във водолазната си дейност.

Цена 190 лева

Гмурни се
в приключението!