Продължете към съдържанието

ГМУРКАНЕ ЗА НАЧИНАЕЩИ

ПОДВОДНО ГМУРКАНЕ
ЗА Напълно начинаещи

Опитайте водолазното гмуркане със Sub Diving.

Програмата представлява 40-минутно гмуркане в Созопол.

Няма изисквания за предварителни плувни или водолазни умения за участниците.

Нужно е да се запишете три дни предварително.

Специалната програма на училището е развита до максимално ниво на сигурност и гарантира спокойствието на начинаещите водолази по време на подводното преживяване. Водолазното спускане е съобразено с любопитството  на хората, които за първи път изпитват усещането да се потопят с водолазната екипировка. 

Програмата започва в нашия център – тук поставяте оборудването си и се провежда основен инструктаж. След това отивате в лагуната, където се провежда гмуркането (тя е на 30 метра от центъра). Там на дълбочина до гърдите се провежда инструктаж и се правят упражнения за дишане. Стартира с малка дълбочина, където всеки един от групата има възможността да тества автономността си под водата.

След това се потапяте плавно под водата и вашата подводна разходка започва. В лагуната, където провеждаме спусканията ще можете да наблюдавате пасажни риби, дънни риби и риби, които очакват нашето появяване и ще ни посрещнат, а срещата и общуването с тях е едно уникално преживяване.
Продължителност на цялата програма: 1 час и 30 минути

Специално подготвена програма за начинаещи любители на морските приключения. Сигурността и индивидуалният подход към всеки от водолазите е ключът за постигането на нашата цел, която е да превърне водолазния спорт в любимо хоби за хората, решили да се докоснат до подводния свят. Опитай водолазното гмуркане е еднократно спускане под вода с водолазна екипировка за около 2 часа. По време на инструктажа всеки се запознава с екипировката и как да я използва  под водата. Всички знаем, че е невъзможно да си общуваме с човешка реч, когато сме потопили глави и поради тази проста причина използваме водолазните знаци, които преговаряме преди влизането. Първото потапяне под вода го правим на малка дълбочина, за да се усвои дишането с водолазен дихателен автомат. Според възможностите на курсистите максималната дълбочина варира от 2 до 7 метра.

Цена: 130 лева (включено оборудване, инструктор)

Гмурни се
в приключението!