Продължете към съдържанието

ГМУРКАНЕ В ОТКРИТИ ВОДИ

курс Водолаз в открити води

Да станете Водолаз в открити води е най-добрият начин да стартирате своето подводно приключение и да разкриете тайните на света под водата. Този водолазен курс изгражда умението да работите с водолазната екипировка и да се чувствате комфортно по време на всяко водолазно спускане, в което вземате участие. При успешното завършване на програмата Вие получавате международно признат сертификат, който ще Ви помогне да се включите във всяка водолазна група, независимо в коя точка на света искате да се гмуркате. Курсът Водолаз в открити води се състои от 3 основни части. Академична част, Тренировки в басейн или плитки води и Спускания в открито море.

Академичната част е съвкупност от онлайн обучение и  теоретични лекции с участието на инструктор.

Какво представлява и как да използвате вашето водолазно оборудване

Знаци за подводна комуникация

Влиянието на физичните закони върху тялото

Процедури при аварийни ситуации

Плитководните тренировки поставят една здрава основа и  изграждат нужните Ви умения и способности да работите с водолазната екипировка, това е важно условие за Вашия комфортен престой в открити води. По време на подводната подготовка Вие ще учите как правилно да боравите с дихателния автомат, как да окомплектовате различните елементи от оборудването, да  уравновесявате плавучест, ще се учите как да се изчисти маска под вода и много други водолазни упражнения, които ще изпълнявате на място с ограничена дълбочина.

Водолазните спускания в открито море ще шлифоват наученото от плитководните тренировки и ще Ви донесат истинска наслада от постигнатите умения под вода.

4 часа тренировка в басейн или в плитки води.

6 часа теория

4 спускания в открити води

Допуск до 18 метра с придружител

Гмурни се
в приключението!