Продължете към съдържанието
Начало » Водолазно сафари » Водолазно сафари – Тайланд

Водолазно сафари – Тайланд

Водолазно сафари - Тайланд

Водолазно сафари - Тайланд

Каня ви на поредното екзотично пътешествие в Тайланд – страната на усмивките, което организирам за четвърти пореден път, точно в пика на сезона-януари месец, с дати 14.01 – 25.01.2025 година и като на магия ще заменим зимата в България с тропическото лято на Тайланд.

В рамките на екскурзията ще попаднете в три различни измерения – Гмуркане по рифове, разходки из джунглата и купон на плажовете на Пукет, като акцента ни е естествено гмуркането. 16 незабравими дайва, два от които ще са нощни плюс 2 посещения на дивите островни плажове. Под водата ще имаме шанса да разгледаме фауната на Индийския океан и невероятните коралови рифове в рамките на 5-дневното ни пътуване с яхта из националните морски паркове на островната група Симилан и Сурин. Настаняването е в двойни каюти с баня и тоалетна във всяка каюта. Максимален брой на пасажери за лодката 16 души.

Включено в цената:
– Двупосочен билет на Катарските авиолинии
София – Доха – Пукет / Пукет – Доха – София
– 2 нощувки в Као Лак
– Среща със слоновете в джунглата на Као Лак
– 5 нощувки и 16 дайва от борда на яхта
– 3 нощувки на остров Пукет
– всички трансфери
Цена – 2450 € на човек
Забележка – при късно записване в последния момент има възможност за увеличение на цената в зависимост от цените на полетите!
В цените нe са включени
– виза 30 €
– вход национален парк 30 €
– бакшиши за екипажа по лично усмотрение
– разходи от лично естество
Записването става с превод на капаро 500€
Записване и допълнителна информация тел +359 899 395 113
Найден Недев
Местата са ограничени и бързо се запълват, така че ще очаквам записванията ви и ще се радвам да бъда вашия гид в тази магична страна.
(При интерес на хора, които нямат изкаран водолазен курс имат възможност да изкарат курса при мен, като получат 30% намаление от регулярната цена на курса при записване в екскурзията)
 
За горните дати НЯМА СВОБОДНИ МЕСТА! Скоро очаквайте нови дати за сафари в Тайланд!

Гмурни се
в приключението!